Izbira storitev pri čistilnem servisu

Globinsko čiščenje

Za profesionalno čiščenje se odloča vse več naročnikov, tako tistih, ki se zanimajo za čiščenje poslovnih prostorov, kot tistih, ki bi radi koristili možnost ugodnega čiščenja stanovanjskih prostorov. Tako se tudi ponudba dobro razvija, na razpolago imamo pestro paleto različnih storitev in paketov, ki ponujajo popolno zadovoljstvo tudi zahtevnejšim strankam. Vsak čistilni servis se bo znal prilagoditi različnim povpraševanjem, seveda pa je pomembno, da za zahtevnejše projekte izberemo zanesljive in izkušene mojstre, ki lahko ponudijo dober rezultat. A tudi sami moramo znati pobrskati po ponudbi in najti storitve, ki nam bodo najbolj koristile.

Generalno in globinsko čiščenje

Vsak čistilni servis opravlja različne storitve, ki so relevantne pri čiščenju poslovnih ali stanovanjskih prostorov in pravzaprav tudi drugih prostorov. V nekaterih primerih je dovolj že povsem osnovno čiščenje in je možno čistočo brez težav vzdrževati, včasih pa se izkaže, da pridejo v poštev le napredne storitve večjih servisov.

V vsakem primeru lahko pričakujemo, da bomo v ponudbi našli generalno in globinsko čiščenje. Obe opciji sta precej priljubljeni, saj ponujata dober rezultat. Generalno čiščenje se opravlja občasno, zajema pa temeljito čiščenje vseh površin in kotičkov. Tako na dolgi rok vzdržujemo visok higienski standard in pomagamo pri rednem čiščenju, ki ne dosega prav vsakega kotička. Globinsko čiščenje se osredotoča na opremo, ki jo moramo posebej dobro očistiti in pri osnovnem čiščenju ni primerno naslovljena. Gre predvsem za mehke talne obloge, zavese, oblazinjeno pohištvo, tudi kakšne občutljive materiale.

Druge storitve

Gotovo ima čistilni servis v ponudbi tudi druge storitve. Medtem ko generalno in globinsko čiščenje koristimo v najrazličnejših okoljih in situacijah, nam kakšne posebne storitve včasih pomagajo le pri posameznih projektih ali v specifičnih okoljih. Verjetno bo čistilni servis lahko ponudil recimo čiščenje izložbenih oken ali pranje fasade, kar pride lahko zelo prav, možno pa je, da teh storitev sploh ne bomo potrebovali.

CategoriesUncategorised