Električni invalidski skuter odkriva nov svet mobilnosti

električni invalidski skuter

Za osebe, ki so gibalno ovirane, je treba še posebej poskrbeti. A pri tem ne mislimo samo na to, da jim stojimo ob strani z druženjem, temveč jim morajo najbližji zagotoviti, da se lahko nekako gibljejo. Odlična rešitev je na primer električni invalidski skuter, ki starejši ali invalidni osebi ponudi povsem nov svet mobilnosti.

Kakovostni električni invalidski skuter dobrega proizvajalca uporabniku zagotavlja okretno ter hitro mobilnost prav vsak sleherni dan. Pomembno je, da ima takšno prevozno sredstvo čim večji doseg ter močan motor. Na takšen način invalidna oseba lahko dosega tudi večje razdalje, in sicer s pomočjo velikih ter varčnih baterij.

Zložljiv dizajn invalidskega električnega skuterja

Na trgu vam je na voljo tudi električni invalidski skuter, ki se ponaša z zložljivim dizajnom ter prilagodljivo hitrostjo. Pomembno je še, da je takšna naprava čim bolj kompaktna, stabilna in varna. Izbirate lahko med več različnimi modeli. Nekateri električni skuterji za invalide lahko dosežejo tudi hitrost do 15 kilometrov na uro.

Veliko odlične ponudbe z električnimi skuterji za invalide vam je na voljo tudi v spletni prodajalni.

Privlačen in moderen električni invalidski voziček

Določeni proizvajalci so usmerjeni v izdelovanje izjemno kakovostnih vozičkov za invalidne osebe. Med njimi je tudi Rehapar, ki na trg poleg vrhunskih invalidskih vozičkov postavlja še druge naprave za ljudi, ki so na kakršen koli način gibalno ovirani.

Električni invalidski voziček priznanega proizvajalca vam je na voljo v več različicah. Skupni imenovalec vseh vozičkov pa je zagotovo tudi moderen in nadvse privlačen izgled. Lahko izbirate med lažjimi in težjimi modeli z različnimi velikostmi baterij in različnimi dosegi.

Električni invalidski voziček torej ni namenjen samo invalidnim osebam, temveč je prav tako dobrodošla izbira tudi za osebe s poškodbami in drugimi gibalnimi ovirami. Z njim se lahko preprosto in hitro pripeljete do trgovine, delovnega mesta, pisarne, parka in še kam.

Priročen zložljiv električni invalidski voziček

Za vse osebe, ki bi si želele prepotovati daljše razdalje, se priporoča zložljiv invalidski voziček na elektriko. Takšna vrsta vozička je lahka in ni okorna ter posledično ne zavzame prav veliko prostora.

CategoriesUncategorised