Triglav dodatno zavarovanje

Triglav dodatno zavarovanje

Triglav dodatno zavarovanje lahko sklenete preko spleta, osebno ali pa kar preko telefona. Triglav dodatno zavarovanje po zakonu ni obvezno, vendar je zelo priporočljivo saj na žalost nesreča žal nikoli ne počiva. 

Triglav  dodatno zavarovanje lahko sklene vsak, ki imajo urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji in ima v Sloveniji urejeno državljanstvo. Triglav dodatno zavarovanje lahko sklene vsak oziroma ga lahko sklene takrat, ko mu preneha veljati status študenta, dopolni 26 let, se redno prvič zaposli, ko postane družbenik d.o.o ali pa d.n.o  

Čakalna doba za Triglav dodatno zavarovanje je tri mesece. V tem obdobju zavarovalnica ne krije zdravstvenih storitev, temveč mora stroške zdravstvenih storitev kriti oseba sama. Čakalna doba se prične z dnem, ko zavarovanec sklene zavarovalno pogodbo in traja tri mesece.

 Seveda lahko Triglav dodatno zavarovanje kadarkoli po preteku pogodbe prekinete, vendar morate biti pozorni na trimesečni odpovedni rok, ki se ga je potrebno držati če želite zamenjati zavarovalni, ki vam bo urejala zavarovanje.

Vzajemna zavarovanje tujina

Vzajemna zavarovanje tujina je odlična in priporočljiva izbira za vse tiste, ki želijo brezskrbno in veliko potovati v ostale države sveta ali pa odidejo tja na kakšno študentsko ali pa službeno izmenjavo.

 Vzajemna zavarovanje tujina lahko sklenete zase ali pa za celotno družino oziroma posameznega družinskega člana. Izbirate lahko med zavarovanjem za Evropo ali pa za države, ki niso članice Evropske unije. Ob sklenitvi  pogodbe Vzajemna zavarovanje tujina so vam na voljo mnoge ugodnosti, ki vam bodo prišle še kako prav. Nudijo vam 24 urno  zdravniško asistenco, nujne prevoze, nujno medicinsko pomoč in odvetniške storitve.

Potrebno je biti pozoren tudi na to, da so stroški kritja v tujini različnih zdravstvenih storitev različno visoki in se v vsaki državi posebej razlikujejo. Zato je potrebno v izogib nepotrebnim in dodatnim stroškom skleniti primeren in pravilen paket. Pri izbiri vam bo najbolje pomagal in svetoval zavarovalni agent.

CategoriesUncategorised