Waeco

Waeco

Waeco so dobro poznane in kvalitetne spalne klime oziroma naprave za tovornjake in kompresorske hladilnike. 

Waeco podjetje nudi storitve, kot so hitra in kvalitetna montaža, prodajo rezervnih delov, servisiranje naprav in mnogo drugih dejavnostih.

Waeco že več kot petindvajset let ponuja standardno prilagojene rešitve za področje gostinstva, hladilništva in klimatizacije, ter zagotavlja zanesljivost, napredno tehnologijo in inovativnost.

Waeco razvija tehnologijo, ki je kakovostna in omogoča nadzor nad hladilnimi verigami, kuhalnimi sistemi ter klimatizacijo okolja. Ponujajo tudi upravljanje njihovih naprav preko prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali pa preko pametnega telefona, hkrati pa ob uporabi teh naprav skrbijo za varnost in tajnost vaših osebnih podatkov.

V podjetju se trudijo k prispevanju čim manjše proizvodnje nekoristnih odpadkov, ki bi škodovali okolju in povzročali še dodatno onesnaževanje zraka. Poleg tega imajo tudi mnogo certifikatov, ki potrjujejo, da je njihovo delovanje oziroma proizvodnja res varna in okolju prijazna.

Waeco izdelki so kakovostni in so znani po svoji cenovni dostopnosti in dolgi življenjski dobi.

Truma

Truma podjetje je znano po svojem mednarodnem uspehu ter, da imajo veliko idej, so inovativni in da svoje delo opravljajo z srcem in strastjo.

Truma pozna skoraj vsak lastnik avtodoma v Evropi. Trgovina z dodatki za počitniške prikolice in avtodome je že od ustanovitve podjetja Philipp Kreis leta 1949.  V 70 letih se je Truma razvila v uspešno mednarodno podjetje, ki je še vedno v družinski lasti.

Truma poslovanje se je prvotno začelo z plinsko svetilko, ki jo je ustanovitelj podjetja ustvaril sam in to kar v svoji domači dnevni sobi. Truma je danes znana po svoji hitri in kvalitetni dobavljivosti grelnikov, klimatskih sistemov, generatorjev tople vode in oskrbe s plinom v okolici.

Truma izdelki so na trgu najbolj učinkoviti in kakovostni. To pojasnjuje, zakaj strokovni tisk Trumo redno ocenjuje kot najboljšo znamko dodatne opreme za maneverske sisteme prav tako pa tudi za grelne sisteme.

CategoriesUncategorised