Popravilo telefonov je še vedno nujno potrebno 

popravilo telefonov

Popravilo telefonov ni več aktualno, donosno, vendar servisi telefonov niso zamrli. Ogromno servisov vam popravi vse vrste telefonov. Naj bo to počen ekran, gumbi ne deluje nič več, počasno delovanje in podobno. Ne smemo pa pozabiti tudi na najpogostejši padec v školjko ali vodo.

Popravilo telefonov se po navadi ne izvaja toliko več. Mnogi uporabniki mobilnih aparatov se odločijo za obvezujoče naročniško razmerje. Po tej poti si potrošnik izbere ugoden paket in si kupi mobilni aparat, ki je malo višjega cenovnega ranga, bolj kvaliteten, zajema več funkcij in nastavitev. Mobilni aparat si potrošnik lahko kupi na obroke.

Vsi tej paketi pa potrošniku omogočajo garancijo na telefonski aparat. In tako jih popravljajo njihovi uslužbenci. Imajo lasten servis.

Mobilni aparat v današnjem času ni samo mobilni aparat, s katerim lahko opravimo marsikaj. Ne samo pošiljanje sporočil in klicanje. Lahko fotografiramo z njim, pošiljamo elektronska sporočila, nalagamo razne aplikacije, družabna omrežja, opravljamo video klice in tako naprej. 

Iphone servis lahko uporabnik opravi pri Pss servisu, saj je specializiran za Applove iPhone, iPade in iPode. 

Applove naprave servisirajo od leta 2007, takrat je izšel pri iPhon. Iphone servis zahteva ogromno znanja in konstantno nagrajuje znanje. Ne smemo pa pozabiti, da serviserji uporabljajo najboljša orodja.

Servis Pss ima z dobavitelji že dolgoletno sodelovanje. Dobavljajo mu samo najkvalitetnejše nadomestne dele na trgu Za te vam pripada garancija. Iphone servis vam omogoča od najenostavnejših menjav zaslonov in razbitih stekel. Ravno tako opravljajo bolj zapletene servise. Največkrat je potrebno popraviti mobilni aparat, ker je lastniku padel v vodo.

Servis Pss vam omogoča tudi popravila na daljavo. Iphone lahko pošljete po posti ali vam serviser pomaga preko telefona. Ravno tako vam da  garancijo na opravljeno delo. Podjetje vam ne da cenenih delov, ampak vse original no. In na to dobite garancijo 90 dni. Ne samo za delo, ampak tudi za material.

CategoriesUncategorised