Keramične ploščice

keramične ploščice

Keramične ploščice v imitaciji betona so v zadnji sezonah zelo iskane, ter v trendu. Keramika v imitaciji betona niha od bež do antracit barv, na voljo je v številnih dimenzijah.

Z keramičnimi ploščicami v imitaciji betona si ustvarite urbani in minimalističen videz.

Naziv retro se je začel uporabljati v 60 – ih letih za opis novih stvari. Opisi so se nanašali na preteklost, motive, tehnike, določene načine tehnike in materiale. Nato je izraz opisoval stil, ki je bil ustvarjen v preteklosti in ima lastnosti iz preteklosti.

Retro stil keramike, keramične ploščice, so pri nas zelo priljubljene in iskane. Keramične ploščice najdemo le malo kje.

Za opis kakovostnih, trajnih stvari z značilnostmi, lastnostmi ali pridihom starinskosti se uporablja beseda vintage.

Vintage keramične ploščice se uporabljajo na starejših stavbah, saj tak model pride še posebej do izraza. Obrabljen videz ali starinski pa se uporablja tudi v novejših stavbah, kjer si želimo obuditi retro stil.

Keramika za kopalnico

Keramika za kopalnico se mora ujemati z kopalniškimi elementi, naj si bo stil ali barva. Tehnologija v kopalnici napreduje. Tudi pri preprostih elementih,kot je recimo ogledalo. Simetrično ogledala je vedno bolj popularno. Ogledalo na dotik, tehnologija proti zameglitvi, senzor gibanja, ogledala s USB polnilnimi postajami. Vse to je področje tehnologije in njenega napredka.

Pri izbiri ogledal imamo možnost, da smo kreativni in pustimo za sabo tradicionalno izbiro ogledala, ampak se odločimo za kaj bolj drznega.

Osvetlitev je najpomembnejša podrobnost pri ogledalih. Čedalje bolj so priljubljena ogledala v vgrajenimi lučmi spredaj, saj si tako zagotovimo najboljšo osvetlitev.

Pozimi, ko temperature začnejo padati vsi želimo na toplo, naj bo to doma ali kjerkoli drugje. Tople nogavice in nove copatke sta idealna rešitev za problem hladnih tal. Lahko pa se tudi odločite za talno ogrevanje.

Keramika za kopalnico je idealna tudi pri talnem ogrevanjem. Talno ogrevanje omogoča večje izkoristke energije. Talno ogrevanje prostor ogreva od tal navzgor, to pomeni, da porabi manj energentov.

CategoriesUncategorised