Enostavna stvar, ki jo lahko naredi vsak, ki ima težave s spanjem

prevleke proti pršicam

Ne zavedamo se popolnoma koliko dober spanec vpliva na naše dobro počutje, no vsaj ne dokler nam ga dejansko ne primanjkuje in se samo še sprašujemo, če bomo dejansko se lahko še kdaj dodobra naspali. Seveda ne moremo narediti veliko, če smo preprosto ljudje, ki slabo spimo, vendar je nekaj stvari, ki jih lahko naredimo v primeru, da poskušamo izboljšati svojo kvaliteto spanja. Najprej lahko začnemo s tem ,da namestimo tako imenovane prevleke proti pršicam, ki počenjajo točno to, kar si lahko predstavljate, da naredimo, so prevleke proti pršicam, se prav delujejo antibakterijsko in ustvarjajo okolje, ki pršicam ni prijetno in s tem preprečujejo, da bi se tam razmnoževale ali sploh živele. Na kakšen način pa to vpliva na naše zdravje? Četudi nismo direktno alergični na pršice, ali nimamo močnih reakcij na njih se še vedno lahko zgodi, da negativno vplivajo na naše zdravje in sicer je to veliko bolj pogosto, kot si mogoče predstavljate.

Če je vaša posteljnina 140×220, se pravi standardna velikost je to, da kupimo prevleke proti pršicam in jih na hitro namestimo še najmanj, kar lahko naredimo za svoje zdravje. Stvari lahko postanejo nekoliko bolj zapletene, če imamo nestandardno obliko oziroma velikost odeje, se pravi bolj ali manj karkoli, kar ni posteljnina 140×220, vendar se dandanes preko spletne prodaje da kupiti marsikaj, tudi zelo kvalitetne prevleke, ki lahko neizmerno izboljšajo kakovost vašega spanca.

Zakaj pa imamo položene odeje, katerim ne ustreza posteljnina 140×220? Razlogov je lahko več, najbolj očiten je na primer ta, da preprosto imamo večjo posteljo in je nerodno imeti na njej samo eno majhno odejo, prav tako pa se lahko zgodi, da imamo po meri narejen jogi in odeje, ker smo na primer posebej visoki ali pa samo zato, ker si to želimo.

CategoriesUncategorised