Vrhunske blagovne znamke pri vrtni opremi

Motorne žage Stihl

Delo na vrtu postavlja razne izzive, ki jih ne bo enostavno premostiti. Dobre rezultate lahko pričakujemo le od kakovostne vrtne opreme, za to pa se je treba seveda odločiti za vrhunske blagovne znamke. Pravi poznavalci bodo gotovo vedeli, kateri dve znamki imamo v mislih.

Izstopata predvsem znamki Stihl in Husqvarna, oba proizvajalca sta konkurenta v tistih segmentih, ki so najbolj relevantni za zahtevne uporabnike vrtne opreme. Omejimo se na motorne žage in kosilnice.

Obe znamki ponujata vrhunske motorne žage. Stihl ima široko ponudbo že v nižjem cenovnem razredu, kjer najdemo zelo učinkovite vsestranske žage, ki bodo koristile praktično vsakemu uporabniku. Lahke in okretne motorne žage Stihl so priporočljiva izbira tako za profesionalne uporabnike kot za domače uporabnike, ki imajo bistveno manjše potrebe – v vsakem okolju se namreč odlično izkažejo. Poleg tega pa so motorne žage Stihl seveda na voljo tudi v višjem cenovnem razredu, kjer so prav tako kakovostne in učinkovite, s tem da so tudi bolj zmogljive. Husqvarna ima primerljivo ponudbo, ki se morda nekoliko bolj nagiba na stran profesionalnih uporabnikov, ki potrebujejo zmogljive žage za delo v gozdu. V nižjem cenovnem razredu je nekoliko manj ponudbe.

Izstopa pa Husqvarna na področju kosilnic. Husqvarna kosilnice v nekaterih segmentih sploh ne poznajo konkurence, predvsem to velja za naprednejše modele. To so robotske kosilnice, pa tudi druge Husqvarna kosilnice so izjemno dovršene. Na področju kosilnic pridejo takšne odlike zelo do izraza, saj imamo opravka z opremo, ki je pogosto v akciji. Tudi detajli lahko naredijo veliko razliko, na primer nižja poraba ali tišje delovanje. Sodobne Husqvarna kosilnice so polne inovacij in rešitev, ki zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo. Tudi Stihl ponuja na tem področju zelo prepričljive naprave, so pa te nekoliko bolj priporočljive za tiste, ki se želijo dela lotiti sami – izstopa ponudba manjšega ročnega orodja.

CategoriesUncategorised