Odkup starih vozil za gotovino

Odkup starih vozil

Odkup starih vozil opravljajo različna podjetje, ki vozilo nato popravijo ter prodajo naprej. Kadar odkupijo karambolirano in nevozno vozilo, ga navadno razrežejo in prodajo le rezervne dele. Kadar se zgodi nesreč ob kateri je naš avto preveč poškodovan, da bi ga uporabljali, ga moramo odpeljati na odpad. Če bi radi za naš avtomobil radi tudi kaj zaslužili, ga raje prodamo in pri tem nimamo nobenih dodatnih stroškov.

Odkup starih vozil mora potekati v skladu s pravili ter predpisi. Kadar se odločimo za prodajo svojega vozila, je najbolje, da se obrnemo na izkušene prodajalce, ki bodo naš avtomobil odkupili ter nam zanj pošteno plačali. Velikokrat nam tudi ponudijo možnost, da svoj stati avtomobil zamenjamo za drug rabljen avtomobil. Tej vrsti menjave v pogovornem jeziku rečemo menjava staro za staro.

Odkup starih vozil mora potekati pod nadzorom kvalitetnih cenilcev, ki nam bodo realno ocenili naš avtomobil. V kolikor je naš avtomobil redno servisiran in v dobrem stanju, bo zagotovo dobro ocenjen in bomo pri odkupu zanj dobili več denarja.

Prodaja rabljenih vozil različnih blagovnih znamk

Prodaja rabljenih vozil vključuje prodajo avtomobilov, kombijev ter ostalih delovnih vozil. Velko ljudi si raje kot nov avtomobil privošči rabljenega, saj je ta občutno cenejši in veliko bolj dostopen. Poleg tega so določeni avtomobili ob prodaji skoraj novi in nepoškodovani. Takšni avtomobili so najboljši ter izjemno kvalitetni.

Prodaja rabljenih vozil poteka v vseh avtomobilskih salonih po Sloveniji. Tista vozila, ki so stara dve leti ali manj so najbolj kvalitetna, saj imajo še vedno veljavno tovarniško garancijo. Navadno v to skupino spadajo tudi testna vozila, torej vsa vozila, ki jih je avtosalon uporabljal za testne vožnje. Ljudje radi kupijo testna vozila, saj so optimalno ohranjena in v odličnem stanju. Njihova cena je navadno malce višja a vseeno nižja kot pri popolnoma novem avtomobilu, kvaliteta pa ostaja nespremenjena.

CategoriesUncategorised