Bio bizz nam pridela super rastline

Bio bizz

Bio bizz so idealni izdelki za rast, razvoj in razcvet zdravih, odpornih ter prvovrstnih rastlin. Vsak večji pridelovalec zelenjave ve, da mora imeti rastlina pri rasti dobro podporo ter čim boljše pogoje pri rasti. Ker pa so dandanes vremenski pojavi nepredvidljivi in ker na žalost ne moremo vplivati na mraz ali vročino, ki bosta nastopila v ključnem trenutku razvoja rastline, lahko z dobrimi podpornimi produkti, zagotovimo dobro ter kvalitetno rast naše zelenjave.

Bio bizz ima na voljo več izdelkov, ki delajo čudeže na področju rasti in razvoja rastlin. Njihov naravni koncentrat iz hladno iztisnjenih morskih alg vsebuje veliko dobrih in koristnih sestavin, ki so nujno potrebne pri premagovanju različnih bolezni ter kljubovanju velikih temperaturnih razlik.

Bio bizz produkte mešamo z vodo, s katero nato redno zalivamo naše rastline. Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo. Rastlinam lahko dodamo tudi učinkovito tekoče gnojilo, ki vzpodbuja cvetenje rastline, vendar moramo biti previdni, da s prekomerno uporabo ne škodujemo prsti in rastlinam.

Časovno stikalo za luč nam pomaga pri varčevanju

Časovno stikalo za luč je izredno uporabno pri vseh pridelovalcih hrane. Vsak kmet, ki ima doma večji nasad zelenjave ter veliko pokritih in zaščitenih toplih gred, porabi pri delu veliko energije. Vsi vemo, da je elektrika izjemno draga in zato vsi kmetovalci iščejo načine, kako bi lahko na čim lažji način privarčevali težko zaslužen denar.

Časovno stikalo za luč je zato idealen pripomoček, saj nam lahko brez nadzora regulira porabo električne energije, ki jo potrebujemo pri rasti rastlin. Vsako časovno stikalo ima vgrajen sistem, preko katerega lahko nadzorujemo prižiganje in ugašanje luči ter ostalih električnih naprav.

Časovno stikalo za luč sprogramiramo po naših željah. Nastavitve omogočajo pripravo celotedenskega plana, kako in kdaj se bo elektrika prižigala. Na tak način lahko najlažje privarčujemo ter enostavno odmerjamo porabo elektrike.

CategoriesUncategorised