Skrb za gostinsko opremo

gostinska oprema

Da bo vaša gostinska oprema dolgo časa dobro delovala, lahko poskrbite tudi sami. To lahko storite tako, da upoštevate navodila za uporabo določenih kosov gostinske opreme. S tem, da na primer ledomate in zamrzovanike redno čistimo, preprečimo, da bi se led nabiral ob straneh in tako otežil delo naprave. Prav tako moramo redno čistiti tudi pečice in štedilnike, pralni stroji pa se večinoma lahko očistijo kar sami. Z vsemi napravami moramo ravnati zgledno, da se ne pokvarijo zaradi malomarnosti, pa tudi občasen pregled serviserja ne škodi, saj lahko prepreči, da bi nas okvara kakšnega kosa naše gostinske opreme presenetila.

Gostinska oprema se med sabo močno razlikuje glede na tip storitve, ki jo gostinski obrat opravlja, prav tako pa se ne uporablja le v gostilnah in restavracijah, kava barih ali barih. Določene kose gostinske opreme potrebujejo tudi v šolah in vrtcih, ki imajo seveda svoje kuhinje, kjer pripravljajo malice in kosila, ter pekarne, sirarne in oivnice. Prav vsak od njih ima svoje karakteristike in potrebe po opremi.

V primeru vsakršne okvare pa za vašo gostinsko opremo najlažje poskrbi pooblaščeni servis. Podjetja nudijo celostne storitve glede popravila vaše gostinske opreme, saj so njihovi sodelavci strokovno usposobljeni za pomoč in podporo, ter se v najkrajšem možnem času osredotočijo na rešitev vaših težav. To še posebej velja za servis pomivalnih strojev, katerih delovanje je ključnega pomena za obratovanje gostilne, kavarne ali bara. Za taka podjetja je nujno, da lahko vedno računajo na pomoč, ko se pri delovanju ene izmed ključnih naprav pojavi težava.

Pooblaščeni servis gostinske opreme

Če ima proizvajalec določene znamke pomivalnih strojev v Sloveniji pooblaščeni servis gostinske opreme, je to velik plus za nakup pri tej znamki, saj lahko računate na stalno strokovno podporo. Nekateri proizvajalci imajo takih pooblaščenih servisov celo več. Priznana blagovna znamka Winterhalter, na primer, ima v Sloveniji več kot dvajset pooblaščenih servisov, ki se vam v najkrajšem času lahko strokovno posveti ob težavah in vam svetuje pri uporabi gostinskih pomivalnih strojev tega prozivajalca.

CategoriesUncategorised