Uporabni izdelki za promocijo

Dežniki

Za promocijo običajno uporabljamo uporabne izdelke, ki bodo pri prejemnikih zelo priljubljeni. Če gre za dejansko uporabne izdelke, bo promocijski material tudi dejansko v uporabi, kar pomeni, da bodo promocijska sporočila vedno na očeh javnosti. Pri izbiri se torej osredotočimo na izdelke, ki bodo v tem oziru ponudili kar najboljši učinek. 

Posebej priljubljeni so drobni uporabni izdelki, ki so cenovno ugodni in jih lahko naročimo v večjih količinah, nato pa jih tudi brez zadržkov razdajamo med prejemnike. Najbolje se v tej vlogi obnesejo vžigalniki, obeski za ključe, kemični svinčniki in podobni manjši izdelki. Naročimo jih za le nekaj centov, poleg tega jih je možno opremiti z lepimi promocijskimi napisi in motivi. Predvsem vžigalniki ponujajo dovolj veliko površino za oblikovanje lepega natisa. Takšen promocijski material je zelo posrečen in vsestransko uporaben pri praktično vseh vrstah promocijskih akcij. Pravzaprav ni nujno, da so vžigalniki in drugi podobni izdelki sploh vključeni v kakšne posebne promocijske akcije, pametno je imeti vedno pri roki vsestranski promocijski material.

Potencial promocijskega tekstila

Med uporabnimi izdelki za promocijo moramo vsekakor omeniti promocijski tekstil. Ta odpira neštete možnosti za izvedbo uspešnih promocijskih akcij. Najbolj znane so gotov promocijske majice, a v poštev pridejo tudi kape, dežniki, torbe in podobni dodatki, ki imajo lahko še boljši učinek. Dežniki se odlično obnesejo, če jih znamo premišljeno uporabiti za promocijo. 

Predvsem pa potencial promocijskega tekstila izvira iz prilagodljivosti. Tekstilni izdelki imajo veliko površino, na katero lahko natisnemo opazna promocijska sporočila. Veliko prostora ponujajo predvsem dežniki ter majice, tako da bodo ti motivi res prišli močno do izraza. Na ta način lahko svoje promocijsko sporočilo uspešno širimo med ciljno publiko, in to dolgoročno. Glede na to, da ti izdelki niso pretirano dragi in jih lahko prav tako naročimo v večjih količinah, je možno s promocijskim tekstilom doseči zelo dobre učinke pri promociji. 

CategoriesUncategorised