Podjetje za prodajo in servisiranje klima naprav

Dometic

Dometic podjetje se ukvarja s prodajo in servisiranjem različnih in kakovostnih klimatskih naprav. Poleg tega nudi tudi servisiranje in polnjenje raznih klimatskih naprav. V prvi vrsti gre podjetje, ki je znano po svoji izredni kakovosti in inovativnih izdelkih oziroma so vodilni med proizvajalci klimatskih naprav.

Pri Dometicu svetujejo, da je potrebno vsako klimatsko napravo redno servisirati in polniti, saj v nasprotnem primeru pride do velikih nevšečnostih. Če katera koli klimatska naprava ni redno čiščena, polnjena in servisirana potem pride do okvare in nedelovanja le te, prav tako pa se v klimatski napravi pričnejo nabirati razne plesni, ki so škodljive človeškemu zdravju, proizvajati začnejo tudi neprijeten vonj, ki nastane zaradi razvoja raznih bakterij. 

Dometic nudi tudi  klimatske naprave za počitniška vozila, ki  so lahko tudi prenosne in brez zunanje enote. Klimatsko napravo za počitniška vozila se lahko upravlja preko Wi-fija,  nudi ročno ali daljinsko upravljanje, tiho delovanje naprave, zapiralne izhode zraka, razpon temperature od 2 do 43 stopinj Celzija in zaščito kompresorja.

Grelec vrhunske blagovne znamke

Webasto grelec je zelo priljubljena in pametna izbira za vsako motorno vozilo, saj je dostopen za vsak žep, prav tako pa je vzdrževanje njegovega akumulatorja zelo preprosta in enostavna. Webasto grelec se lahko uporablja tudi v garažnih ali pa drugih prostorih.  Vzdrževanje napolnjenosti akumolatorja je enostavno in hitro. Takoj, ko se električna ogrevalna naprava aktivira se samodejno tudi zažene vzdrževalno polnjenje akumulatorja. Tako se nadomesti energija in potrebno delovanje za ventilator. To pomeni, da lahko električna naprava deluje brez tega, da bi v avtomobilu obremenjevali akumulator in tvegali njegovo izpraznitev.

Webasto grelec je primeren za namestitev na različna mesta, kar pomeni da je zelo funkcionalen in uporaben grelec. Njegova življenjska doba je zelo dolga, saj je narejen iz izključno kakovostnih materialov, ki so nujno potrebni za kvaliteten izdelek.

Webasto grelec lahko naročite preko spletne strani, kjer so vam strokovnjaki na voljo za različna vprašanja.

CategoriesUncategorised