Nahrbtna kosilnica je bolj primerna za bolj zahtevne košnje

nahrbtna kosilnica

Nahrbtne kosilnice so vrste kosilnice, ki jih večinoma lahko zasledite pri delavcih, ki z njimi kosijo travo ob cesti. Nahrbtna kosilnica je izjemno uporabna, saj praktično vso težo kosilnice nosite na hrbtu, kar je izjemno priročni, saj vaše roke ne bodo tako zelo trpele in boste vso težo prenašali, tak o kot bi nosili navadni nahrbtnik. Zara tega je nahrbtna kosilnica primernejša za daljše in bolj zahtevne košnje kot navadna kosilnica na nitko. 

Nahrbtne kosilnice po navadi v vsakdanjih lopah ne zasledimo, saj je praktično ne potrebujete. V vrtnih lopah so po navadi nitne kosilnice, pa še te so zelo redke. Nahrbtne kosilnice resnično ne potrebujete, v kolikor nimate resnično zahtevnega terene, ki mora biti pokošen. Spet morate vedeti, da nahrbtne kosilnice niso ravno cenovno ugodne in je za njih potrebno odšteti kar nekaj denarja.

V kolikor pa bi bila namenjena domači uporabi pa je zagotovo nitna kosilnica bolj primerna kot nahrbtna.

Vrtne kosilnice so obvezna oprema vsake hiše

Vrtne kosilnice so obvezna oprema, v vsaki hiši, ki ima manjši trvnik, za katerega morate skrbeti. Danes seveda obstaja veliko različnih vrst kosilnic, in tudi veliko zanamk. Torej danes poznamo samohodne kosilnice, poznamo električne vrtne kosilnice, nenazadnje tudi nahrbtne in nitne kosilnice. Zaradi tega je pomembo, da izberete tisto, ki vam najbolj ustreza in jo seveda prilagodite velikosti vašega travnika oziroma zelene površine. Saj tako dobite tisto, ki je najbolj primerna vrtna kosilnica za vas. Zagotovo pa je obvezna oprema, saj morate nekako skrbeti za vaš travnik in ni boljšega stroj, kot vrtna kosilnica. 

Torej v kolikor iščete kosilnico za vaš vrt, si morate zagotovo ogledati vrtno kosilnico, odločiti se morate za model in znamko in v kolikor potrebujete več informacij, pa se obrnite na strokovnjake na tem področju, ki vam bodo z veseljem pomagali.  

CategoriesUncategorised