Izbira prave motorne žage

Motorna žaga Stihl

Izbira motorne žage ni enostavna naloga, saj imamo na voljo izjemno pestro zbirko različnih modelov. Pravzaprav se bo težko odločiti že za eno samo blagovno znamko, saj je konkurenca na tem področju zelo huda. Gotovo pa izstopata dve znamki, na kateri se lahko brez skrbi omejimo. To sta Husqvarna in Stihl. V ponudbi teh dveh znamk se gotovo skriva prava motorna žaga za vsakogar. Ali je to motorna žaga Stihl ali Husqvarna je v mnogih primerih odvisno od okusa, lahko pa izpostavimo nekatere prednosti obeh proizvajalcev in tudi modele, ki so še posebej mamljivi.

Motorne žage Husqvarna

Husqvarna se ponaša z odličnimi žagami v srednjem razredu, saj se prav pri teh modelih lepo pokažejo njihove specifične odlike. Proizvajalec navdušuje z inovacijami, ki zagotavljajo zelo prijetno uporabniško izkušnjo pri delu. Odličen primer takšne žage je Husqvarna 435, ki se izkaže za zelo vsestransko žago, ki bo pomagala pri vsakem delu. Ta žaga je priljubljena tako med zahtevnimi gozdarji, ki cenijo zmogljivost, učinkovitost in zanesljivost naprave, kot med domačimi uporabniki, ki jih prepriča predvsem ugodna cena. Tako ima Husqvarna 435 odlično razmerje med kakovostjo in ceno, s tem pa upravičuje zaupanje širokega kroga uporabnikov. Seveda pa je najbolj pomembno to, da se dobro obnese v praksi – brezhibno deluje pri raznovrstnem delu v gozdu ali v okolici hiše, vedno je pri roki in vedno lahko računamo na njeno pomoč. Husqvarna 435 ima seveda kar nekaj sorodnih opcij v ponudbi Husqvarna, ki jih je prav tako vredno pretehtati.

Motorna žaga Stihl

Stihl prav tako navduši z zelo široko ponudbo. Morda pa še bolj izstopa v nižjem cenovnem razredu, kjer so na voljo okretne vsestranske žage za raznovrstno delo v vsakem okolju. Na drugi strani je motorna žaga Stihl priljubljena izbira tudi med zahtevnejšimi uporabniki, tudi med profesionalnimi gozdarji – v višjem zmogljivostnem razredu namreč ta proizvajalec nudi žage, ki prepričajo z brezkompromisno zmogljivostjo. 

CategoriesUncategorised