Tračni brusilnik za grobo brušenje velikih površin

Tračni brusilnik

Tračni brusilnik je namenjen predvsem za grobo brušenje velikih površin in deluje po principu vrtenja jermena, na katerega je pritrjen brusilni trak. Dimenzije brusilnega traku so lahko zelo različne in se razlikujejo tako po širini kot tudi dolžini. Učinkovitost brušenja je odvisna od hitrosti jermena in tudi kakovosti brusilnega traku. Če je hitrost jermena višja, bolj učinkovito je brušenje, prav tako pa moramo poskrbeti, da brusni trak pravočasno zamenjamo.

Če se ne spoznate na električno orodje, je potem nakup tračnega brusilnika lahko zelo zapleteno in zamudno, na trenutke pa vas lahko spravlja tudi v obup. Če pa boste pobrskali po spletni trgovini, specializirani za prodajo orodja priznane blagovne znamke, ste lahko prepričani, da boste dobili kakovosten tračni brusilnik po izjemno ugodnih cenah in bo zadovoljil vsem vašim potrebam in željam. Z nakupom nikar ne odlašajte, saj vas bodo številne akcijske ponudbe zagotovo prepričale.

Vibracijski brusilnik lahko uporabljate tudi v zaprtih prostorih

V kategoriji različnih brusilnikov nam je na voljo rudi vibracijski brusilnik, ki ga uporabljamo pri brušenju različnih površin. Brušenje poteka nemoteno tako na vertikalnih kot tudi horizontalnih ravnih površinah. Za brušenje uporablja brusne diske, ki so pritrjeni ali z ježki ali pa s sistemom za zaklepanje. Brusni papir se namesti enostavno in hitro in ni strahu, da bi se le ta med postopkom brušenja snel. 

Kot že ime pove deluje vibracijski brusilnik po principu nihajnih gibov, ki vibrirajo z majhno amplitudo z izjemno visoko frekvenco. Za čisto delovno okolje poskrbijo integrirani zbiralniki prahu, zato boste imeli vašo delavnico vedno brez prahu, prav tako pa ga lahko brez težav uporabljate tudi v drugih zaprtih prostorih. Če uporabljate vibracijski brusilnik, ki ima funkcijo odstranjevanja prahu, potem sesa nadležen prah skozi luknje v papirju na blazinici in ga odvaja v vrečko ali direktno v sesalec.

CategoriesUncategorised