Invisalign je navdušil ves svet 

invisalign

Za poravnavo zob se že dolgo časa ne odločajo samo mladostniki. Vse pogosteje se za takšen proces odločajo tudi starejše osebe. Zobni aparati so zato še bolj zaželeni in na trgu lahko izbirate med najrazličnejšimi vrstami. V ospredju pa je vsekakor invisalign, ki ga marsikdo označuje tudi kot nevidni zobni aparat. 

Invisalign je poznan in priljubljen po celem svetu. Velja za inovacijo v ortodontiji. Neustrezen položaj zob boste z njim lahko popravili z uporabo zaporedja plastičnih folij oziroma posebno zasnovanih opornic oziroma alignerjev. 

Invisalign se ponaša z izjemno veliko prednostmi. Ena med njimi je tudi ta, da omogoča premike zob brez lokov oziroma bracketov. Ti so namreč pri klasičnem zobnem aparatu pritrjeni na zobe. Opornice so snemljive in tudi to pri uporabi aparata invisalign predstavlja ključno prednost. 

Snemljivost opornic je zlasti pomembna pri vsakodnevni ustni higieni. V času ortodontskega zdravljenja pa je ta vsekakor še kako zelo pomembna. Nevidni zobni aparat invisalign nikakor ne bo oviral pri hranjenju, ker ga boste v tem času lahko hitro pa tudi preprosto sneli. Enako ga boste lahko pritrdili nazaj na svoje mesto. 

Zobni implantati cena je odvisna od več dejavnikov 

Zobni implantati cena je lahko izjemno nizka, po drugi strani pa vas bo lahko na določenih prodajnih mestih presenetila nekoliko višja cena. Na začetku raziskovanja o cenah implantatov vas bo to najverjetneje kar presenečalo, a ko boste ugotovili, kaj vse vpliva na samo ceno, boste cenovno razliko hitro dojeli. 

Dojeli boste tudi to, da je bolje višja kot nižja cena zobnega implantata, saj vam zobni implantati cena narekuje tudi samo kakovost izdelka. Ta pa je v največji meri odvisna od proizvajalca. 

Sicer pa vam bo vaš izbrani zobozdravnik najbolje znal svetovati, po katerem proizvajalcu za zobne implantate je najbolje poseči. Implantate dobrega proizvajalca vam bo v svoji ordinaciji vsekakor ponudil tudi sam. 

 

CategoriesUncategorised