Kakovostna in zanesljiva BCS kosilnica 

BCS kosilnica

BCS je italijansko podjetje, ki je nastalo pod okriljem treh italijanskih strokovnjakov: Bonettija, Castoldija in Speronija. Podjetje deluje že več kot 40 let. Za razlog za ustanovljenega podjetje so navedli, da si želijo kmetom poenostaviti in olajšati kmetijska opravila. Kmetje so do tedaj ročno opravljali kmetijska opravila.

Kosilnica BCS je samo eden od produktov tega priznanega podjetja. Kosilnice BCS se ponašajo s kvaliteto, tradicijo in profesionalnostjo. Skozi desetletja so postale sinonim za kmetijsko uporabo, se pravi košnjo. So izjemno kvalitetne, saj je njihova izdelava vrhunska in robustna.

Kosilnica BCS ima dolgo življenjsko dobo ter je izjemno zanesljiva. Uporabljamo jo lahko po vseh terenih.

Sicer pa vam BCS podjetje na sploh nudi izdelke, ki so zelo kvalitetni, učinkoviti in funkcionalni. 

BCS podjetje je vodilno podjetje v razvoju kosilnic. To se še nekaj časa ne bo spremenilo, saj je daleč pred ostalo konkurenco. 

Vedno uporabni traktorski rezervni deli

Traktor uporabljamo skoraj pri vseh kmetijskih opravilih, zato je obraba traktorja ni nič nenavadnega. Posledično vedno potrebujemo vsaj kakšen traktorski rezervni del, za katerega je dobro, da ga imamo vedno pri roki. 

Pričakovano je, da se bo traktor odlično odnesel tudi v najzahtevnejših razmerah. Namen traktorja je uporaba pod velikimi obremenitvami, naj si bo to težka kmetijska mehanizacija, neugodni pogoji na terenu ali premagovanje večjih  razdalj. Traktorji ta opravila dobro opravijo, vendar se čez čas pokažejo tudi posledice rabe v zahtevnih pogojih. Ko pride do okvare traktorja, se pokaže še ena prednost traktorjev .Traktor je možno dokaj enostavno popraviti. Pri roki nam morajo biti samo kakovostni traktorski rezervni deli

Nekateri kmetijski stroji – traktorji še posebej izstopajo s preprostimi servisnimi popravili. Enostavna popravila imajo traktorji znamke Zetor. Traktorski rezervni deli znamke Zetor so hitro dobavljivi. Hitra in enostavna popravila se opravijo na traktorju znamke Zetor. 

Rezervni deli znamke Zetor so velika prednost te znamke. Podjetje Zetor namreč cilja na dolgo življenjsko dobo in trdoživost svojih traktorjev. 

 

CategoriesUncategorised