Kuhinjske ploščice za obnovo stanovanja

Kuhinjske ploščice za obnovo stanovanja

Kuhinjske ploščice so izredno pomemben del pri opremljanju novega stanovanja ali hiše. Pri izbiri moramo vedno dobro premisliti, kakšen stil si želimo imeti. Vsaka mlada družina ali par se ob nakupu novega stanovanja veseli. Velikokrat si mladi raje kupijo starejše stanovanje, ki ga potem v celoti obnovijo. Takšna stanovanja so vedno cenejša in zato bolj dostopna. 

Kuhinjske ploščice, ki jih izbirajo mladi so navadno modernega designa in so narejene v živahnih barvah. V kolikor bomo imeli belo kuhinjo, si lahko omislimo takšne kuhinjske ploščice kot želimo, saj bomo z njimi ustvarili piko na i v celotni kuhinji. 

Kuhinjske ploščice so lahko enobarvne ali pa imajo narisane vzorce. V zadnjem obdobju so zelo moderne kuhinjske ploščice z mozaikom ali pa z orientalskimi vzorci. Bolj zahtevni kupci si izberejo takšne iz katerih lahko izdelajo sliko. Lahko kih kombiniramo tudi s talnimi ploščicami, ki se bodo tako popolnoma ujemale s celotnim izgledom kuhinje. 

Tuš kad iz kvalitetne keramike

Tuš kad je lahko narejena iz plastike ali pa iz kvalitetne keramike Takšna kad je seveda dražja a jo bomo dolgo časa lahko uporabljali in je ne bo potrebno po nekaj letih zamenjati. Velikost tuš kadi bomo prilagodili velikosti naše kopalnice. Tisti, ki imajo na voljo veliko in prostorno kopalnico, si bodo lahko vgradili večjo in širšo kad, medtem ko bodo tisti z manjšo kopalnico morali paziti in kupiti manjšo, da bo ostalo dovolj prostora za ostale predmete. 

Tuš kad je lahko izredno nizka ali pa malce višja, tako da v njo lahko natočimo tudi vodo. Največ tuš kadi je izdelanih v belo barvi, saj se bela barva poda povsod in jo najlažje kombiniramo s ploščicami. Tisti bolj drzni pa si velikokrat omislijo kad v živahnih barvah. 

Tuš kad se prodaja po različnih cenah. Pri tem je pomembna velikost in blagovna znamka. 

CategoriesUncategorised