Huqvarna 562 xp za domačo uporabo

Huqvarna 562 xp

Huqvarna 562 xp je primerna za vse izkušene gozdarje in lastnike gozdov, ki večkrat na leto podirajo drevesa. Z njo boste lahko žagali tudi debelejša in bolj zahtevna drevesa, ki jih ni enostavno podreti. Pri tem morate biti seveda zelo pazljivi. Kdor hoče uporabljati profesionalno žago mora opraviti tečaj žaganja dreves, saj le tako lahko varno uporablja takšno napravo.

Huqvarna 562 xp je idealna za tiste, ki morajo podreti v kratkem času veliko dreves, saj je hitra in zmogljiva. Pri žaganju ne smemo pozabiti na zaščito oči in glave s čelado. Brez pravilne zaščite smo izpostavljeni in se lahko poškodujemo.

Huqvarna 562 xp je lahko tudi primerno darilo za ljubitelje lesa. Vsakdo, ki jo potrebuje, je bo zelo vesel in bo z njo enostavno požagal odvečno drevje v gozdu. Cena tega modela je višja, saj je to izredno napredna in kvalitetna motorna žaga, ki prekaša vso konkurenco.

Husqvarna LC 356 AWD je klasična bencinska kosilnica

Husqvarna LC 356 AWD je klasična kosilnica na bencinski pogon. Kljub poplavi različnih tipov ter modelov kosilnic, si večina kupcev še vedno najraje omisli klasično bencinsko kosilnico, ki ji najbolj zaupa. Z nakupom motorne kosilnice, si zagotoviš napravo, ki bo zagotovo zelo dolgo delovala in bila najbolj odporna na vremenske razmere ter bo odlično delovala tudi na zahtevnejših predelih.

Husqvarna LC 356 AWD je posebej primerna za zelo velike vrtove, kjer se trava redkeje kosi in imajo lahko tudi večje naklone. Ker jo odlikuje izjemni AWD pogonski sistem je primerna tudi za košnjo trave v jarku. V eni napravi ima združene kar tri različne košnje trave med katerimi lahko izbiramo, preden začnemo s košnjo.

Husqvarna LC 356 AWD ima zložljiv ročaj, tako jo lahko odpeljemo povsod kamor jo potrebujemo. Kosilnico enostavno očistimo z vodo. To naredimo tako da poženemo motor in odpremo vodo v vrtni cevi. Za dolgo življenjsko dobo, moramo motorno kosilnico redno čistiti.

CategoriesUncategorised