Rafting na Soči za nepozabno druženje v naravi

rafting na Soči

Z družino ali prijatelji se pogosto odločamo za najrazličnejše podvige, ki jih ponavadi izvajamo ob koncu tedna, ko smo večinoma prosti. Najpogosteje se skupaj odločimo, kaj bomo počeli. Prav vsi člani se morajo namreč navduševati nad dogodkom, ki si ga bomo izbrali za naslednji cilj.

Izjemno priljubljen je tudi rafting, ki se izvaja na številnih rekah pri nas. Ena od njih je tudi Soča in rafting Soča v resnici velja za eno od najbolj priljubljenih aktivnosti na rekah, ki se izvajajo pri nas.

Rafting velja za posebno vrsto adrenalinskega športa, ki se izvaja v posebnem čolnu in na vodi oziroma reki, za katero so značilne tudi brzice. Pri takem športu oziroma podvigu je vsekakor potrebno biti zelo previden.

Rafting Soča je tudi storitev, ki jo lahko najdete na spletni strani podjetja, ki za vas organizira tudi tako adrenalinske podvige kot je rafting.

Canyoning Bovec vas vabi na nepozabna doživetja

Verjetno ste že kdaj slišali za izraz canyoning. Če ne, ste ga verjetno slišali pod drugim imenom, to pa je kanjoning ali pa čisto po slovensko: soteskanje. Vsi trije izrazi označujejo enako: pot skozi kanjon ali sotesko. Pri tem lahko uporabljamo najrazličnejše tehnike. V ospredju so predvsem hoja, plezanje, skakanje, plavanje, veslanje ter podobno.

Canyoning Bovec je prav tako storitev, ki se navezuje na soteskanje. Najbolj primerni kanjoni na tem mestu so vrezani v kamen in oblikovani kot neke vrste tobogani, po katerih se lahko seveda tudi mirno spustite.

Kaj vse pa vam canyoning Bovec ponuja, pa si lahko ogledate tudi na spletni strani priljubljenega podjetja, ki bo za vas poskrbelo, da se boste lahko pri soteskanju počutili izjemno varne in da se boste tudi nadvse zabavali. Cena za tako zabavo pa je nadvse ugodna, še posebej če boste storitev naročili kar preko spleta.

CategoriesUncategorised