Ford – vaš najljubši jekleni konjiček

ford

Izbira avta, sploh, če je to vaš prvi, je zelo pomembna. V njem boste preživeli ogromno ur; od vožnje v službo in nazaj domov, popotovanja do morja, izletov po Sloveniji, do opravljanja različnih opravkov. Bo vaš najbolj zvest popotnik, zato je izbira pravega zelo pomembna. Ford vam lahko nudi vse; od udobja, prostornosti, modernega in lepega dizajna, do hitrosti in varnosti. Ford je pravi za vas.

Pri izbiri bodite najbolj pozorni na različne funkcije, ki vam jih avto ponuja. Če veliko potujete in ste radi hitro iz točke A v točki B, lahko premislite o izbiri bolj športnega avta, ki se z lahkoto prilagodi hitri vožnji. V primeru, da iščete večji družinski avto, pazite, da se ne odločite za premajhen avto, hkrati pa mora imeti tudi velik prtljažnik za vse vaše stvari in tudi prostor za otroške sedeže. Če vam je zunanjost avta prav tako pomembna, kakor notranjost in njegova zmogljivost, lahko izbirate med različnimi barvami vašega avtomobila: od klasične črne, bele in srebrne, lahko izberete tudi ledeno belo, magnetno modro ali pa celo tigrasto oranžno.

Ford Focus – družinski mestni avto za vse vaše potrebe

Pričakujete naraščaj in ste pripravljeni zamenjati svoj manjši avto za nekaj večjega? Ford Focus je prava izbira za vas. S svojo preoblikovano zunanjostjo in elegantno dovršeno notranjostjo ter najbolj moderno tehnologijo ponuja veliko udobja. To je pravi avto za vas.

Ford Focus pa vključuje velik nabor novih zmogljivosti, kot so na primer glasovno upravljanje in barvni zaslon na dotik. Z glasovnim upravljanjem lahko nadzorujete navigacijo, uporabljate mobilni telefon in tudi klimatsko napravo. Tehnološki dodatki olajšajo samo vožnjo in onemogočajo nezaželene motnje med vožnjo. Vključuje tudi veliko naprednih varnostnih tehnologij, ki vas lahko opozarjajo na varnostno razdaljo, omogoča možnost tempomata, ki vključuje funkcijo samodejnega zaviranja in ponuja samodejni vklop dolgih luči, ki zelo olajša nočno vožnjo.

CategoriesUncategorised