Ste v procesu selitve?

selitveni servis ljubljana

Selitveni servis Ljubljana je prava rešitev za vas. Če ste v procesu selitve hiše ali stanovanja, je zelo pomembno izbrati pravi selitveni servis. Ljubljana je veliko mesto in s pomočjo strokovnjakov je selitev lažja. Pravi selitveni servis vam stoji ob strani od začetka do konca, od pakiranja, prevažanja, do razpakiranja. Selitveni servis vam lahko ponudi tudi možnost skladiščenja, če v novem domu nimate dovolj prostora.

Selitveni servis Ljubljana zagotavlja hitro in varno selitev in kvalitetne ter strokovne storitve. Selitveni servis vam ponuja različne dejavnosti, od selitve poslovnih prostorov, pakiranja selitvenih predmetov, mednarodne selitve, selitve težjih predmetov in tudi selitve klavirja. Selitev je sicer kratkotrajen proces, vendar je zelo pomembno, da je sama izvedba hitra in učinkovita.

Selitveni servis Ljubljana poskrbi za vaše stvari, vaše telo in vaše živce. Zakaj bi se obremenjevali, če lahko selitveni servis opravi vaše delo namesto vas, vi pa lahko brez skrbi vaše stvari pospravite, kamor ste jim namenili mesto?

Selitev klavirja

Selitveni servis poskrbi tudi za vse glasbenike. Velikokrat smo prepričani, da lahko sami opravimo selitev, klavirja pa na žalost pogosto ne moremo seliti sami. Z ustrezno mehanizacijo in strokovno usposobljeno ekipo bo selitev klavirja iz vašega stanovanja potekala brezskrbno. Konec je s prenašanjem po stopnicah, z goseničarjem bo selitev klavirja najlažje opravilo.

Zavedamo se, da je vaše glasbilo zelo dragoceno in vam veliko pomeni, zato nam lahko zaupate, saj bomo selitev klavirja izpeljali kar se da pazljivo, a vseeno hitro. Kot vsako stvar, tudi klavir oblepimo in zaščitimo, da se mu pri prevozu ne more zgoditi nič hudega. Ko pa prispemo na vašo novo lokacijo, vaš klavir razpakiramo in ga postavimo tam, kamor si sami zaželite. Lahko ga tudi dvignemo na balkon ali galerijo, s pomočjo dvigala. Pri izbiri selitvenega servisa bodite pozorni na storitve, ki vam jih selitveni servis Ljubljana ponuja.

CategoriesUncategorised